Dela nyckelmedarbetare med andra företag

Företag som är framgångsrika bygger ofta sin tillväxt på att man har ett team av medarbetare med rätt kompetenser sammantaget. Företag med näringslivsprofil kan jämföras med lagidrott som fotboll där det både behövs målvakt, backar, mittfältare och anfallsspelare.

Ett hinder för många företag är att man inte i alla delar har rätt kompetens, eftersom det ofta innebär att man får ta stora fasta kostnader innan intäkter och resultat hänger med. Det uppstår därför tydliga ”flaskhalsar” som också ökar företagets risk vid expansion.

”Delningsekonomi” är ett populärt begrepp i ett samhälle där vi försöker att effektivt utnyttja olika resurser ibland med hänsyn till miljön, men också alltid för att fördela kostnader på fler användare.

Ett problem för växande företag är att man helst skulle vilja ha exakt den kompetens som behövs i varje växande moment. Det är dock lite knepigt att rekrytera en kvalificerad ekonomichef, jurist, HR, AD, copywriter, marknadschef, försäljningschef eller vice VD på 20% arbetstid. Få anställda ställer ju också upp på att starta på begränsad deltid för att växla upp i arbetstid någon gång i framtiden när företaget går bättre.

BestCase AB är specialiserat på att vara stöd för företag som vill utvecklas och expandera. Det innebär att vi inom olika områden kan tillhandahålla just de nyckelpersoner som ditt företag behöver och det bästa av allt, exakt till den grad som är ditt aktuella behov.

Välj de nyckelpersoner och andel som du vid varje tidpunkt har behov av!Vi har flera personer hos oss som är duktiga coacher med olika kompetenser för varje situation och uppdrag. Det innebär att vi gärna ställer upp både i medgång och motgång.

Låt oss vara ditt stöd när du lägger din utvecklingsplan för företaget. Vi hjälper dig med rätt kompetens för varje steg och fas i din företagsutveckling. Du behöver inte göra de riskfyllda anställningarna själv utan vi blir din partner som förser företaget med den färskvara som rätt kompetens är både kvalitativt och kvantitativt för alla växande företag.

Vi har en bred repertoar av nyckelkompetenser så oavsett om du har behov av en vass ekonomichef eller en businesscontroller som kan ta ett övergripande ansvar för att lotsa företaget i det ekonomiska landskapet, eller att du vill ha en till företaget knuten eventmaster som ser till att göra alla större möten och marknadsaktiviteter till en fullträff.

Oavsett vilken nyckelmedarbetare som du är i någon form av behov av, så kan vi hjälpa dig att på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt överbrygga de latenta problem som alltid är ett faktum i de organisatoriska faser som alla små och medelstora företag möter i sin egen utveckling.

Anmäl ditt intresse redan idag för en förutsättningslös diskussion kring dina eventuella behov!

info@bestcase.se