Dela nyckelmedarbetare med andra företag!

shutterstock_ORGANISATION FRAMGANG

2018-09-06

Låt ditt företag växa genom att dela nyckelmedarbetare med andra företag. Delningsekonomi nyckel till framgång.

Företag som är framgångsrika bygger ofta sin tillväxt på att man har ett team av medarbetare med rätt kompetenser sammantaget. Företag med näringslivsprofil kan jämföras med lagidrott som fotboll där det både behövs målvakt, backar, mittfältare och anfallsspelare.

Ett hinder för många företag är att man inte i alla delar har rätt kompetens, eftersom det ofta inebär att man får ta stora kostnader innan intäkter och resultat hänger med. Det uppstår därför tydliga "flaskhalsar" som också ökar företagets risk vid expansion.

"Delningsekonomi" är ett populärt begrepp i ett samhälle där vi försöker att effektivt utnyttja olika resurser ibland med hänsyn till miljön, men också alltid för att fördela kostnader på fler användare.

Ett problem för växande företag är att man helst skulle vilja ha exakt den kompetens som behövs i varje växande moment. Det är dock knepigt att rekrytera en kvalificerad ekonomichef, jurist, HR eller vice VD på 20% arbetstid. Få anställda ställer ju också upp på att starta på begränsad deltid för att växla upp i arbetstid någon gång i framtiden.

BestCase har möjligheten att tillhandahålla exakt de nyckelpersoner som du vid varje tidpunkt har behov av. Vid intresse maila info@bestcase.se alternativ kontakta oss via kontaktformuläret på vår hemsida så sänder vi gärna mer information om hur ditt företag kan bli andelsägare i nyckelpersoner.